Forsendelse og retur

International forsendelse:

Vi sender produkter til større lande over hele verden. Vælg det land og valuta, du gerne vil shoppe i, og klik derefter på opdatering. Hvis dit land ikke vises nedenfor, kan du tjekke med os igen i de kommende måneder, da vi fortsætter med at tilføje lande.


Returpolitik :

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Inden du nyder nem udvekslings- og returpolitik, skal du kontakte os med returnerende leveringsadresse, før du sender varerne tilbage. Og sørg for, at alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke være slidt, ændret eller vasket, med alle tags knyttet.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger ved returnering eller udveksling af den rigtige ordrepakke, du er ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostningerne. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for mistede forsendelser.


Vi tester vores produkter, før vi tilbyder dem til salg. Hvis du ikke kan bruge nogen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os, og vi vil være behagelige at hjælpe dig. Vi er ikke ansvarlige for skader på genstande efter brug. Vi håber, at du nyder din shopping fra os.